Levend Lichtwerk


voor Healing en Essentie Coaching

Heling en persoonlijke begeleiding bij lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele hulpvragen.

Ben je op zoek naar een holistische vorm van heling waarin je jezelf gezien en begrepen voelt en waarin je op een zorgvuldige en doeltreffende manier behandeld wordt en tegelijk zelf bewust kunt deelnemen aan je eigen helingsproces?

Of heb je al van alles geprobeerd in de reguliere gezondheidszorg
en misschien zelfs in de natuurgeneeskundige gezondheidszorg en ben je nog niet veel verder gekomen?

Op welk gebied je problemen zich ook voordoen; het van belang dat de levensenergie weer vrij door je lichaam kan stromen. Dit maakt je weer vitaal en levenslustig en geeft je een stevige gezonde basis en bewegingsvrijheid in je leven.

 

Visie
Mijn visie is dat jij het vermogen hebt om fysiek te genezen en om goed uit een moeilijke of beperkende situatie in je leven te komen. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat jouw verschillende energie stromen tot samenwerking komen en dat de levensenergie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Hoe kun je de levensenergie weer vrij laten stromen?
Het antwoord is: door het opheffen van blokkades.

 

Healing en Essentie Coaching
Blokkades kunnen zich voordoen op fysiek, emotioneel, mentaal en ziels-gebied.

Ik begeleid je op al deze gebieden zodat je energie beter gaat doorstromen. Dit betekent dat zowel je gezondheid, je emotionele balans, als je mentale gesteldheid op een positieve manier veranderen. Je gaat het leven op een verbonden manier ervaren, je komt in je kracht te staan, ziet nieuwe mogelijkheden en kunt leven vanuit je innerlijke vrijheid.

Tijdens de sessies werk ik in het vertrouwen dat zelfhelend vermogen in ieder aanwezig is
en in het vertrouwen op ieders eigen wijsheid en eigen levenspad.

Dit schept de voorwaarden voor respectvol contact en opent de weg naar diepgaande heling.

Hoe dichter de heling die plaats vindt iemand bij zijn of haar Essentie brengt, hoe meer effect dat zal hebben op iemands totale gezondheid en welbevinden.

In mijn praktijk kun je terecht met allerlei ‘klachten’; van niet lekker in je vel zitten, voortdurende vermoeidheid, pijnen, zoals rugpijn, nekpijn, kaakpijn, ontstekingen, bursitis, menstruatie problemen, tot emotioneel en psychisch uit balans zijn, je vast voelen zitten, je onzeker voelen, relatie problemen, werkproblemen, burn out, angst, depressie.

Ook wanneer je een operatie of bijvoorbeeld een wortelkanaal behandeling hebt gehad is het aan te raden om een healing te ontvangen, omdat operaties op fysiek niveau ook als trauma worden ervaren waardoor de energie daar vast gehouden wordt door de jaren heen. Daarbij geneest het lichaam sneller en beter door de healing en kan voorkomen worden dat er herhaling plaatsvindt van letsel op dezelfde plek of ergens anders in het lichaam.

 

Vanaf de eerste healing die ik van jou mocht ontvangen wist ik dat je bijzonder bent!
Want wat ik samen met jou mocht ervaren was geweldig. Door jou kan ik de verbinding met mijn hart weer voelen en heb ik het licht mogen zien en voelen, geweldig is dat!
Bij jou voel ik me zo vertrouwd dat ik zelfs op de behandeltafel in slaap ben gevallen.
Samen met jou mocht ik voelen wat er zich in mijn lichaam afspeelde en wat ik daar bij voelde. De healing wordt door jou gegeven maar wel terwijl ik er ook deel van uit maakte.
Het voelde als een soort samenwerking en het was niet iets wat mij overkwam maar wat ik bewust toeliet doordat jij het begeleidde en ik jou vertrouwde!
Dankjewel voor al wat je voor mij en mijn 7 jarige dochter al hebt betekend in 2017!
Marisa

 

Levend Lichtwerk
Ik maak gebruik van een rijk palet aan behandelmethoden. Mijn kernkwaliteiten daarin zijn helder waarnemen en helend aanraken. Daardoor kan ik jou op een diep niveau zien, begeleiden en helen.
Ik neem waar wie je in wezen bent en ook wat jou belemmert en wat ziekte en disbalans veroorzaakt.

Dit zien en begrijpen is als Levend Licht dat helderheid brengt en helend door mijn handen heen werkt. Daarom noem ik mijn werk ‘Levend Lichtwerk’.

 

Werkwijze
Kort samengevat beschrijf ik mijn werkwijze als ‘Healing en Essentie Coaching’. Hieronder vind je de belangrijkste 5 behandelmethoden. In een sessie lopen deze methoden naadloos in elkaar over. Ze dienen niet alleen om blokkades op te sporen en op te lossen maar ook om blokkades en ziekte te voorkomen.

Aura Healing
Cranio-Sacraal Therapie
Aura reading
Essentie Coaching / Transformatie Therapie
Opstellingen

 

Opleidingen
Ik ben achtereenvolgens gediplomeerd in
Aura Healing en Reading,
Essentie Coaching / Transformatie therapie
Cranio-Sacraal therapie
Movement Medicine

In mijn werk maak ik daarnaast ook gebruik van mijn kennis van en ervaring met Sjamanisme, Yoga, Mindfullness, Opstellingenwerk, Dans-bewegings therapie en mijn ervaring met de kennis van Medical Medium Anthony William.

 

Gemiddelde duur (totale behandeling)
Hoeveel sessies je nodig hebt of wilt ontvangen hangt af van welk doel je wilt bereiken en hoe snel je heling en de nodige transformatie plaats vindt. Dit is voor iedereen verschillend.

De meeste mensen hebben veel baat bij de eerste sessie. Voor sommigen is dit precies wat ze nodig hebben.
Anderen ontvangen een aantal keer een sessie en komen dan in hun proces van heling en ontwikkeling tot een bevredigende en bekrachtigende afronding.
Weer anderen vinden het fijn juist met enige regelmaat te blijven komen om op die manier goed voor zichzelf en hun gezondheid te blijven zorgen en zich steeds verder te blijven ontwikkelen.

Copyright © Dandelion by Pexeto