Praktijk


voor Healing en Essentie Coaching

Heling en persoonlijke begeleiding bij lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele hulpvragen.

Visie
Mijn visie is dat elke moeilijkheid die we in ons leven tegenkomen een uitnodiging is om tot bewustzijn te komen; tot een dieper besef van wie we in werkelijkheid zijn. Vaak nodigen moeilijke situaties ons uit tot groei; tot het ontwikkelen en bevrijden van onze kwaliteiten.

Vanuit deze visie werk ik in volledige acceptatie,
in het vertrouwen dat zelfhelend vermogen in ieder aanwezig is
en in het vertrouwen op ieders eigen wijsheid en eigen levenspad.

Dit schept de voorwaarden voor respectvol contact en opent de weg naar diepgaande heling.

Hoe dichter de heling die plaats vindt iemand bij zijn of haar Essentie brengt, hoe meer effect dat zal hebben op iemands totale gezondheid en welbevinden.

Healing en Essentiële Coaching
Voor iedereen is het van belang dat de levensenergie vrij door zijn lichaam kan stromen. Dit maakt je vitaal en levenslustig en geeft je een stevige basis in het leven.

Hoe kun je die levensenergie weer vrij laten stromen?
Het antwoord is: door het opheffen van blokkades.

Blokkades kunnen zich voordoen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Vaak ook is de eigen wil geblokkeerd.

Ik begeleid je op al deze gebieden. Dit betekent dat zowel je gezondheid, je emotionele balans, als je mentale gesteldheid verbeteren. Je gaat het leven op een meer verbonden manier ervaren. Je kunt jouw kwaliteiten op een vrijere manier tot uitdrukking brengen, zodat je meer vervulling in je leven ervaart.

Levend Lichtwerk
Ik maak gebruik van een rijk palet aan behandelmethoden. Mijn kernkwaliteiten daarin zijn helder waarnemen en helend aanraken. Daardoor kan ik jou op een diep niveau zien, begeleiden en helen.
Ik neem waar wie je in wezen bent en ook wat jou belemmert en wat ziekte of disbalans veroorzaakt.

Dit zien en begrijpen is als Levend Licht dat helderheid brengt en helend door mijn handen heen werkt. Daarom noem ik mijn werk ‘Levend Lichtwerk’.

Werkwijze
Kort samengevat beschrijf ik mijn werkwijze als ‘Healing en Essentie Coaching’. Hieronder vind je de belangrijkste 5 behandelmethoden. In een sessie lopen deze methoden naadloos in elkaar over. Ze dienen niet alleen om blokkades op te sporen en op te lossen maar ook om blokkades en ziekte te voorkomen.

Aura Healing
Cranio-Sacraal Therapie
Aura reading
Essentie Coaching / Transformatie Therapie
Opstellingen

Opleidingen
Ik ben achtereenvolgens geschoold in
Aura Healing en Reading,
Essentie Coaching / Transformatie therapie en
Cranio-Sacraal therapie
Movement Medicine

In mijn werk maak ik daarnaast ook gebruik van mijn kennis van en ervaring met Sjamanisme, Yoga, Mindfullness en Opstellingenwerk.

Gemiddelde duur (totale behandeling)
Hoeveel sessies je nodig hebt of wilt ontvangen hangt af van welk doel je wilt bereiken en hoe snel je heling en de nodige transformatie plaats vindt. Dit is voor iedereen verschillend.

De meeste mensen hebben veel baat bij de eerste sessie. Voor sommigen is dit precies wat ze nodig hebben.
Anderen ontvangen een aantal keer een sessie en komen dan in hun proces van heling en ontwikkeling tot een bevredigende en bekrachtigende afronding.
Weer anderen vinden het fijn juist met enige regelmaat te blijven komen om op die manier goed voor zichzelf en hun gezondheid te blijven zorgen en zich steeds verder te blijven ontwikkelen.

Copyright © Dandelion by Pexeto