Levend Lichtwerk


Aura Healing
Cranio-Sacraal Therapie
Aura reading
Essentie Coaching / Transformatie Therapie
Soul Retrieval
Opstellingen

Droomduiding en Droom opstellingen

 

Nijmegen, Gelderland

 

Levend Lichtwerk

Natuur geneeswijze, Healing en persoonlijke begeleiding
bij lichamelijke, emotionele, psychische en spirituele hulpvragen.

Ook online!

Ben je op zoek naar iemand die jou op een holistische manier benadert zodat je je gezien en begrepen voelt? Wil jij op een zorgvuldige en doeltreffende manier behandeld worden en tegelijk zelf bewust deelnemen aan je eigen helingsproces?

Of heb je al van alles geprobeerd in de reguliere gezondheidszorg
en misschien zelfs in de natuurgeneeskundige gezondheidszorg en ben je nog niet voldoende verder gekomen?

Op welk gebied je problemen zich ook voordoen; het is van belang dat de levensenergie weer vrij door je lichaam kan stromen. Dit maakt je weer vitaal en levenslustig en geeft je een stevige gezonde basis en bewegingsvrijheid in je leven.

 

Visie Levend Lichtwerk

Mijn visie is dat jij het vermogen hebt om fysiek te genezen en om goed uit een moeilijke of beperkende situatie in je leven te komen. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat jouw verschillende energie stromen tot samenwerking komen en dat de levensenergie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Tegelijk biedt elke moeilijkheid je de mogelijkheid om tot een dieper besef te komen van wie in werkelijkheid bent.

 

Hoe kun je de levensenergie weer vrij laten stromen?

Het antwoord is: door het opheffen van blokkades.

 

Healing en Essentie Coaching

Blokkades kunnen zich voordoen op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsgebied.

Ik begeleid je op al deze gebieden zodat je energie beter gaat doorstromen. Dit betekent dat zowel je gezondheid, je emotionele balans, als je mentale gesteldheid op een positieve manier veranderen. Je gaat het leven op een verbonden manier ervaren, je komt in je kracht te staan, ziet nieuwe mogelijkheden en kunt leven vanuit je innerlijke vrijheid.

Tijdens de sessies werk ik in het vertrouwen dat zelfhelend vermogen in ieder aanwezig is
en in het vertrouwen op ieders eigen wijsheid en eigen levenspad.

Dit schept de voorwaarden voor respectvol contact en opent de weg naar diepgaande heling.

 

Essentie

Hoe dichter het proces van loslaten en ontspanning iemand bij zijn of haar Essentie brengt, hoe meer effect dat zal hebben op iemands totale gezondheid en welbevinden.

In mijn praktijk kun je terecht met allerlei ‘klachten’; van niet lekker in je vel zitten, voortdurende vermoeidheid, pijnen, zoals rugpijn, nekpijn, kaakpijn, ontstekingen, bursitis, menstruatie problemen, tot emotioneel en psychisch uit balans zijn, je vast voelen zitten, je onzeker voelen, relatie problemen, werkproblemen, burn out, angst, depressie.

 

Healing na een operatie

Ook wanneer je een operatie of bijvoorbeeld een wortelkanaal behandeling hebt gehad is het aan te raden om Healing en Essentie Coaching te ontvangen, omdat bij operaties op fysiek niveau vaak ook energie wordt vastgezet. De energie wordt op die plek vast gehouden door de jaren heen. Door die blokkade op te heffen geneest het lichaam sneller en beter en kan voorkomen worden dat er herhaling plaatsvindt van letsel op dezelfde plek of ergens anders in het lichaam.

 

Vanaf de eerste healing die ik van jou mocht ontvangen wist ik dat je bijzonder bent!
Want wat ik samen met jou mocht ervaren was geweldig. Door jou kan ik de verbinding met mijn hart weer voelen en heb ik het licht mogen zien en voelen, geweldig is dat!
Bij jou voel ik me zo vertrouwd dat ik zelfs op de behandeltafel in slaap ben gevallen.
Samen met jou mocht ik voelen wat er zich in mijn lichaam afspeelde en wat ik daar bij voelde. De healing wordt door jou gegeven maar wel terwijl ik er ook deel van uit maakte.
Het voelde als een soort samenwerking en het was niet iets wat mij overkwam maar wat ik bewust toeliet doordat jij het begeleidde en ik jou vertrouwde!
 
Dank je wel voor al wat je voor mij en mijn 7 jarige dochter al hebt betekend in 2017!
Marisa
 
 
 
 

Levend Lichtwerk Healing en Essentie Coaching

Ik maak gebruik van een rijk palet aan behandelmethoden. Mijn kernkwaliteiten daarin zijn helder waarnemen en verbindend aanraken. Daardoor kan ik jou op een diep niveau zien, begeleiden en je helingsproces stimuleren.
Ik neem waar wie je in wezen bent en ook wat jou belemmert en wat ziekte en disbalans veroorzaakt.

Dit zien en begrijpen is als Levend Licht dat helderheid brengt en helend door mijn handen heen werkt. Daarom noem ik mijn werk ‘Levend Lichtwerk’.

 

Werkwijze Levend Lichtwerk
met Sari Veugelers

Kort samengevat beschrijf ik mijn werkwijze als ‘Healing en Essentie Coaching’. Hieronder vind je de belangrijkste 6 behandelmethoden. In een sessie lopen deze methoden naadloos in elkaar over. Ze dienen niet alleen om blokkades op te sporen en op te lossen maar ook om blokkades en ziekte te voorkomen.

Aura Healing & Reading

Cranio-Sacraal Therapie

Essentie Coaching / Transformatie Therapie

Soul Retrieval

Opstellingen

Droomduiding en Droom opstelling

 

Levend Lichtwerk Soul Retrieval

Levend Lichtwerk Soul Retrieval is een heel krachtige vorm van heling. Het maakt de gaven van liefde vrij  die jij op je unieke manier in deze wereld te brengen hebt.

Deze speciale vorm van Soul Retrieval heeft zich ontwikkeld vanuit het samengaan van de verschillende werkwijzen en de vele ervaringen die ik heb opgedaan. Het is een vorm van Soul Retrieval waarin jij zelf een actieve rol speelt. Dit zorgt ervoor dat de transformatie die het teweegbrengt in alle lagen van je Zijn plaatsvindt en direct voelbaar is.

 

De sessie heeft sterk doorgewerkt afgelopen keer, veel kracht, lichtheid, sterk trauma opgelost kind 5 jaar. Sterke positieve energie, geen zwaarte meer ervaren na de sessie, grote sterke verandering, sterke levensenergie ervaar ik.

Nu 11 weken later, stabiel, innerlijke rust, tevredenheid, veel andere trauma’s zelf kunnen oplossen waarschijnlijk omdat ik het trauma van het kind van 5 in mij heb kunnen accepteren en omarmen.

Dankbare groet,

Henk 58 jaar

Droomduiding en Droom opstelling

Dromen spreken de taal van de ziel. Werken met een specifieke droom die indruk op je heeft gemaakt en die je hebt onthouden of met een droom die zich steeds herhaalt kan een groot helend effect hebben.

In een droomopstelling sessie ontvang je de heling en wijsheid die de droom je biedt via je lichaam. Dit zorgt voor een directe transformatie.

Het maakt niet uit wat voor een droom het is. Elke droom biedt je de mogelijkheid heel direct met de helende kracht van je ziel en je onderbewustzijn in contact te treden.

Deze Droom Opstelling sessies zijn ook goed online ( via skype of zoom ) te ontvangen.

Meer over Droomduiding vind je onderaan deze pagina

 

Right after the session, once we were off  Skype, I started to write and had one of the most amazing insights that I have ever had about the heaviness of my childhood. It makes sense of my childhood and the pain of it and it enables me see to the story of my life with so much more clarity.

Opleidingen
Ik ben achtereenvolgens gediplomeerd in

  • Aura Healing en Reading
  • Droomduiding
  • Essentie Coaching / Transformatie therapie
  • Cranio-Sacraal therapie
  • Movement Medicine

In mijn werk maak ik daarnaast ook gebruik van mijn kennis van en ervaring met Sjamanisme, Yoga, Mindfulness, Opstellingenwerk, Dans-bewegings therapie, Lucid Dreaming en voeding (m.n. op het gebied van heling en detoxing m.b.v. de kennis van Medical Medium Anthony William.)

 

Gemiddelde duur (totale behandeling)
Hoeveel sessies je nodig hebt of wilt ontvangen hangt af van welk doel je wilt bereiken en hoe snel je heling en de nodige transformatie plaats vindt. Dit is voor iedereen verschillend.

De meeste mensen hebben veel baat bij de eerste sessie. Voor sommigen is dit precies wat ze nodig hebben.
Anderen ontvangen een aantal keer een sessie en komen dan in hun proces van heling en ontwikkeling tot een bevredigende en bekrachtigende afronding.
Weer anderen vinden het fijn juist met enige regelmaat te blijven komen om op die manier goed voor zichzelf en hun gezondheid te blijven zorgen en zich steeds verder te blijven ontwikkelen.

 

“I would like to thank Sari for her amazing healing and transformational work she performed for me.

It went so deep, down into the very core of many of the traumas and issues I have been carrying.

She is a very talented healer who really tuned into the energies that she moved and helped to release.

I am very thankful for what she has done for me.”

David (52 jaar)

Droomduiding

Speciaal winter aanbod voor Droomduiding

geldig in de maanden December 2020 en Januari 2021

Dromen bieden je altijd een schat aan vitale informatie. Het is zo verrijkend voor mensen wanneer ze zich er meer in verdiepen. Daarom bied ik mijn online Droomduiding sessies in december 2020 en januari 2021 met korting aan.

Het bijzondere aan dromen is dat ze je precies vertellen waar je staat in je ontwikkeling en wat er om aandacht vraagt om meer in balans te komen en verder te groeien in je ontwikkeling.

Daarbij bieden onze dromen ons heldere perspectieven van wat er mogelijk is en waar onze ziel naar verlangt.

Dromen laten je ook zien waar je struikelblokken liggen en wat je angsten zijn. Zo zijn nachtmerries krachtig materiaal om mee te werken.

Nachtmerries zijn natuurlijk helemaal niet fijn om te hebben maar als je naar je dromen kijkt en ernaar luistert en je de boodschap hoort kun je aan de slag met wat je werkelijk belemmert. Wanneer je je angst in de ogen hebt gezien en je trauma verwerkt verandert de inhoud van je dromen ook.

Dromen kunnen je heel concreet vertellen wat je nodig hebt op een bepaald moment.

Je onderbewustzijn gebruikt al je zintuigen om tot je te spreken. Het brengt beelden, woorden en zelfs nieuwe muziek voort en laat je voelen of ruiken, helemaal afgestemd op hoe jij in elkaar zit. Dit alles om jou te vertellen wat er zich in je psyche afspeelt. 

In een droomduiding wordt via een aantal vragen die ik je stel helder wat jouw droom je vertelt. Het maakt niet uit of je dromen heel helder, logisch of onlogisch zijn, rare elementen bevatten of warrig overkomen. Door een droomduiding wordt dat wat eerst vaag en misschien zelfs onbeduidend leek, helder voor jou. De inhoud wordt begrijpelijk voor je dagbewustzijn en dat maakt dat je meer zelfkennis opdoet en ook concrete stappen kunt zetten en keuzes kunt maken vanuit een ruimer beeld van jezelf.

Online Droomduiding sessies

Je kunt zowel overdag als in de avond boeken   

Een afspraak maak je via info@sariveugelers.nl

Waarom juist naar dromen kijken in de wintertijd?

De wintertijd is een heel geschikte tijd om te dromen en je dromen op te merken en te noteren omdat de nachten langer zijn dan de dagen. Dat betekent dat onze aandacht makkelijker naar binnen keert, dat we meer slaap nodig hebben en dus waarschijnlijk ook langer slapen, wat vaak de dromen doet toenemen.

De winter nodigt je uit om meer te rusten en ervaringen te verwerken. Net zoals in de natuur de energie van de bomen en planten naar binnen keert om te rusten en zich voor te bereiden op het volgende voorjaar, krijgen we als mens ook de kans om dit te doen.

Heb je terugkerende dromen, nachtmerries, bijzondere dromen of wil je meer met je droomwereld in contact komen?

Of worstel je misschien ergens mee en kun je je daarnaast je dromen goed of min of meer herinneren?

Dan is een droomduiding zeker iets voor jou.

In december en januari bied ik online Droomduiding aan voor

€ 49,-

i.p.v. € 75,-

voor een Droomduiding van max. 1 uur

Copyright © Dandelion by Pexeto