Herfst Equinox Dans Ceremonie


Dans naar een helend evenwicht tussen Yin en Yang en naar een diepere verbinding met de Aarde

Tijdens deze Dans – Ceremonie dansen we op prachtige swingende en sfeervolle muziek voor heling en balans, zowel in ons persoonlijke leven als in het grote Geheel. We laten ons hierin inspireren door de pure Yin en Yang; het Universele vrouwelijke principe en het Universele mannelijke principe, die samen alle creatie mogelijk maken.

In onze samenleving zijn Yin en Yang steeds verder uit balans geraakt.

Ontdek in deze dans-ceremonie hoe er in jou een helende en voedende relatie kan ontstaan tussen beide polen.

Eventbrite - Herfst Equinox Dans Ceremonie

Aanmelding is noodzakelijk.

Meld je nu aan en maak gebruik van de vroegboekkorting tot 16 september.

Tijdens de equinox is de lengte van dag en nacht overal op aarde gelijk. De Zonnewendes en Equinoxen zijn altijd speciaal qua energie. Er hangt een soort stilte omheen.

Het zijn markeringspunten die een verandering inluiden. In de cyclus van het jaar is dit het punt dat Yin en Yang met elkaar in balans zijn. De energie van Yang: groei, bloei en expansie in de buitenwereld, maakt dan plaats voor de Yin energie die het op ons halfrond gaat ‘overnemen’. Met de toename van Yin gaat de nadruk naar loslaten, naar binnen keren, innerlijke expansie en herstel.

Door met de Zonnewendes en Equinoxen dans-ceremonies te doen en door mee te bewegen met de cycli van het jaar, herstellen en versterken we onze relatie met de Aarde. Deze relatie is gaandeweg grotendeels verloren geraakt en daarmee is ook het belang van de pure Yin energie, de Universele vrouwelijke energie onderdrukt en ontkent. Dit heeft o.a. de huidige klimaatverandering tot gevolg.

Om onze relatie met de Aarde ook daadwerkelijk te bekrachtigen geven we tijdens deze ceremonie ook iets materieels terug aan de Aarde, van wie we alles wat we nodig hebben steeds opnieuw ontvangen.

25 % van de opbrengst van deze avond geef ik daarom aan de Billion trees Campaign van Tree Sisters.  Om je dans van dankbaarheid kracht bij te zetten kun je daar je eigen bijdrage aan toevoegen.

Copyright © Dandelion by Pexeto