Sleutelsessie


Wat je hulpvraag ook is, je bent welkom voor een Sleutelsessie.


Hierin vindt er bij de meeste mensen al een grote doorstroming van energie plaats.
Dit geeft een gevoel van opluchting, van meer ruimte hebben, je lichter voelen, alsof er een last van je afgevallen is.

Ik kan tijdens deze sleutelsessie vrijwel altijd veel zware belemmerende energie afvoeren en de energie doorstroming voor een belangrijk deel herstellen, wat je algehele gevoel van welbevinden en je gezondheid zeer positief zal beïnvloeden.

Deze Sleutelsessie vormt in de veelal het fundament voor jouw verdere helingsproces.

Vrijwel iedereen gaat na deze sessie een stuk lichter en energieker de deur uit. Tegelijk geeft deze sleutelsessie jou inzicht in wat de wortel van je problemen is.

༄༄༄

Hoe lang duurt een Sleutelsessie ?

Tijdens een sleutelsessie maak ik gebruik van alle vaardigheden die ik heb. Wat we precies ‘doen’ hangt helemaal af van jouw situatie en waar de energie geblokkeerd is. Meestal is Aura en Chakra healing hier deel van. Omdat ik zowel op jou als op het Levend Licht afstem is het niet de klok die bepaalt wanneer het helende werk klaar is; het helingsproces vraagt zijn eigen tijd.

Bij deze eerste afspraak neem ik daarom 1,5 tot 2 uur de tijd voor jou.

Hoeveel sessies heb ik nodig ?

Hoeveel sessies je nodig hebt of wilt ontvangen hangt af van welk doel je wilt bereiken en hoe snel jouw heling en de nodige transformatie plaats vindt. Dit is voor iedereen verschillend.

De meeste mensen hebben veel baat bij de eerste sessie. Voor sommigen is dit precies wat ze nu nodig hebben. Soms slaapt iemand bijvoorbeeld gelijk daarna al goed, soms verdwijnt de pijn in iemands hart in één keer of iemand merkt bijvoorbeeld dat ze zich niet meer in de put voelt zitten.

Anderen ontvangen een aantal keer een sessie en komen dan in hun proces van heling en ontwikkeling tot een bevredigende en bekrachtigende afronding. Weer anderen hebben baat bij een langer traject.

Daarnaast sluit de manier van werken zo mooi aan dat ze het fijn vinden met enige regelmaat te blijven komen om op die manier goed voor zichzelf en hun gezondheid te blijven zorgen en zich tegelijk steeds verder te blijven ontwikkelen.

Na de sleutelsessie geef ik je, als je dat wilt, mijn indruk van hoeveel sessies er nodig zijn om jouw problematiek daadwerkelijk op te lossen.

༄༄༄

Wat kun je nog meer verwachten van Levend Lichtwerk sessies ?

Je krijgt meer bewustzijn over welke overtuigingen jou ondermijnen. Dit zijn vaak heel onbewuste overtuigingen die je in een negatieve, ontkrachtende positie houden en je onvrij en onmachtig maken.
In de sessies worden deze overtuigingen en het gedrag dat eruit voortkomt getransformeerd.

Ook help ik je om emotionele ladingen en angsten los te laten uit je lichaamsbewustzijn. Dat is belangrijk want ‘weten waar je mee worstelt’ maakt nog niet dat het lichaam die blokkerende energieën los kan laten.

Vergeving, zowel van jezelf als de ander, is ook een onderdeel van het helingsproces. Belangrijk is de juiste timing hiervan. Zowel te vroeg als te laat kan maken dat de blokkerende energieën niet echt bevrijdt worden.

Van grote invloed zijn de energetische verstrengelingen die meestal in je vroege jeugd of zelfs al in de baarmoeder zijn ontstaan. Samen werken we aan het scheiden van de energie en het schoonmaken van alle niet eigen zware energieën.

Je ontdekt hoe je jezelf op een positieve manier kan ondersteunen en je vermogen om je gesteund te voelen wordt geactiveerd en groeit.

Je gaat meer verbinding ervaren met je lichaam, je buikcentrum en je hart. Je leert aanwezig te blijven met wat zich aandient.

Vanuit je toegenomen innerlijke vrijheid en het contact met je hart en je lichaam kun je makkelijker je innerlijke stroom volgen en je werkelijke verlangens realiseren.

༄༄༄

Wat kost een Sleutelsessie?

Ik hanteer verschillende tarieven afhankelijk van je financiële situatie.

Vol tarief: € 170,-
Midden tarief: € 140,-
Lage tarief: € 120,-

Er is ook de mogelijkheid om een bedrag ertussen in te kiezen.
Mocht het laagste tarief te hoog zijn voor je dan kunnen we in een telefonisch gesprek overleggen wat er mogelijk is.
Ik word niet (meer) vergoed via de gezondheidszorg.

Wat kost een vervolg sessie?

Vol tarief: € 135,-
Midden tarief: € 115,-
Lage tarief: € 95,-

Mocht je langere tijd bij mij komen en je financiële situatie wijzigen, dan kun je ook minder of juist meer gaan betalen.

༄༄༄

Marli 60 jr – n.a.v. een Sleutelsesie –

” Ik voel me meer heel. Ik sta op twee benen, heb meer zelfvertrouwen. Ik spreek eerder over mijn gevoelens i.p.v. alles op te potten en dan uit te basten.

( N.a.v. een situatie ) Ik blijf nu bij mezelf. Ik hoef niet mee te gaan in de energie van de ander. De gedwongenheid was er niet meer. Ik kon het bij de ander laten.

Copyright © Dandelion by Pexeto