Over Sari


Ik heb een groot vertrouwen in het menselijk potentieel; in ieders innerlijk weten, ieders vermogen om zich te verbinden met de levenskracht, ieders vermogen om te genezen en emotioneel in balans te komen, om geaard aanwezig te zijn en in zijn of haar kracht te komen, om innerlijke leiding te vinden, los te komen van overheersende angst en het hart te openen; naar zichzelf en de ander.

Van daaruit werk ik als Levend Lichtwerk Healer, Cranio Sacraal therapeut, (familie) Opsteller, Transformatie therapeut en Essentie Coach.

༄༄༄

Opleidingen

Na mijn afstuderen aan de Kunstacademie te Rotterdam ben ik achtereenvolgens geschoold in Aura Healing en Reading, Essentie Coaching / Transformatie therapie, Cranio-Sacraal therapie en Movement Medicine.

Ik begeleid inmiddels al ruim 33 jaar mensen zowel op individuele basis als in een groot scala aan cursussen en workshops op het gebied van healing, bewustwording en dans.

In 2013 ontving ik mijn erkenning als Movement Medicine docent van de ‘School of Movement Medicine’ in Engeland. Na ruim 10 jaar wekelijkse lessen, workshop en ceremonies begeleid te hebben, hou ik sinds januari 2022 een pauze wat Movement Medicine betreft.

Naast alle kennis en werkervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan maak ik in alles wat ik aanbied ook gebruik van mijn ervaring met
yoga, focussen, mindfulness, ademwerk, stemwerk, dans-expressie,
opstellingenwerk, sjamanisme, droomduiding en de Diamond Approach.

༄༄༄

Contact

Je kunt mij bereiken via
info@sariveugelers.nl
of je kunt me bellen via 06 16999124

Zie ook Praktijk Levend LichtwerkSari Veugelers therapeut

Copyright © Dandelion by Pexeto