Reacties


Movement Medicine dans lessen en workshops met Sari Veugelers

Sari schept een warme, veilige en inspirerende ruimte waarin je kan ontdekken en onderzoeken. Speelsheid en diepgang, beweging en verstilling, uitbundigheid en subtiliteit komen moeiteloos samen. Ze begeleidt je op zorgvuldige en liefdevolle wijze naar pure essentie.

Jasper Drent; Movement Medicine – en yogaleraar

“Sari neemt je mee in een ruimtelijk landschap van zijn, waar je eigen puurheid in dans tot uiting komt.”

Basira Oosterling; sociotherapeute, Movement Medicine teacher

“Iedere dansavond is een nieuwe diepgaande en verrassende reis,
die jij met een fijn gevoel voor “het moment” begeleidt.
En ik houd van je mooie muziek!

Nishavda

“Jouw lessen Movement Medicine vind ik heerlijk.
Je zet een fijne en veilige sfeer neer.
Dat de sfeer veilig is is voor mij heel behulpzaam omdat ik toch telkens weer veel schroom tegenkom in/tijdens het dansen.

Ik merk dat Movement Medicine me in deze vier keer veel heeft gebracht ten aanzien van het ontwaken van de danser in mij, t.a.v. met meer bewustzijn bewegen en aanwezig zijn in mijn lichaam en niet alleen tijdens de dans maar ook in de dagen erna.”

Gaby

“Afgelopen les vond ik het hartstikke fijn. In het begin zat ik nog best wel in mijn hoofd maar door de heerlijke muziek en jouw warme begeleiding kwam ik op een gegeven moment helemaal in mijn lichaam en voelde me zo vredig en gelukkig.”

Simone Lips; mindfulness trainer

“De lessen bij jou ervaar ik als een binnentreden in een warme heilige ruimte. Waar je helemaal jezelf kan zijn en waar precisie heerst, daar hou ik van. Geen overbodig geklets, geen verwarring, heldere warme begeleiding vanuit je hart. Ik kon mezelf ontmoeten daar waar ik mezelf even vergeten was. Ruimte voor humor! heerlijk gelachen en gehuild, zonder iets daarvan aan te dikken of weg te spoelen. Secuur!!!”

Iris

20 jaar geleden ben ik begonnen met de 5 ritmes dansen. Movement Medicine heb ik pas kortgeleden bij Sari ontdekt en ervaar ik als een prachtige, waardevolle verdieping. Met recht een Medicine, een helende dansreis. Erg mooi.”

Claes-Berend
systemisch procesbegeleider, trainer en (relatie)coach

“Ik dank je voor wat je oefening me heeft gegeven. Hierin vond ik de sleutel. De sleutel die ik in handen heb om mezelf nu te kunnen helen.”

reactie van een deelneemster

“Het is echt bijzonder wat jij doet. Dank je wel voor de mooie lessen. Ik put er kracht uit.”

Regine

“Nogmaals bedankt voor de ‘les’ en de fijne begeleiding.
De naam past geheel bij jouw manier van lesgeven: d.m.v. dans, expressie, muziek en begeleiding een beweging in het innerlijke brengen…
Het was mijn eerste kennismaking, dus ik wil er niet teveel woorden aan geven, behalve dat het op dit moment bij me past en ik me verheug op de volgende dans.”

reactie van een deelnemer

“Het doet me erg goed bij jou te dansen. Ik kom dicht bij mezelf, thuis in mezelf en ben nog dagen in verstilling, gegrond en open voor mezelf en anderen. Dank je wel.

reactie van een deelneemster

“Ik vind dansen erg fijn, al helemaal met zo’n een mooie begeleiding. Ik vind de lessen altijd heel inspirerend, geborgen en dynamisch.

reactie van een deelneemster

Reacties op workshops Movement Medicine voor Vrouwen

“Bij binnenkomst voelde ik me gelijk thuis en een warme zachte deken om me heen.

De uitstraling van Sari is open, inspirerend en liefdevol.

Heerlijk gedanst vanuit mijn baarmoeder.
Dansend ruimte ingenomen, kracht gevoeld en mijn kwetsbaarheid toegelaten.

Bij de initiatie moeder-dochter kon ik echt mijn vuur ervaren…het voelde alsof ik helemaal in extase kwam op de drum van Sari. Alsof ik losbrak uit het hokje ‘zoals het hoort’. Nog nooit zoveel kracht, levensenergie en overgave mogen ervaren.

Daarna nog gedanst om de bevrijding te voelen en de schoonheid van vrouw-zijn. Bijzonder om dit samen met prachtige sisters te mogen ervaren. Wat heb ik veel mogen loslaten.

De volgende dag las ik deze spreuk “Step into the fire of self-discovery. This fire will not burn you. It will only burn what you are not” van Mooij. Hoe toepasselijk!”

Daisy Janssen, oprichtster en docent Yoga Sukhada

“Ik voel me bevrijd! Voel me nieuw! Er zit niets meer tussen de wederzijdse stroom van liefde.

Mijn moeder is 87 en ik ben 60 jaar. Fijn dat het toch nog mogelijk is om deze stroom te voelen.

Hierdoor voelt het ook dat mijn baarmoeder “weer van mij is”. Die verbinding voelt als openheid in verbondenheid. Mijn vrouw-zijn, moeder-zijn voor mezelf, de moeder voelen, dat vult me met vreugde, waaauuuw!! Daarin met elkaar te dansen en te zijn is een lust voor hart en ziel.

De afgelopen dagen merk ik dat hierdoor vooral mijn gevoel van begrenzen aan het veranderen is.
Ik ben in staat meer en dieper in mezelf te voelen waar en wanneer dat nodig is.

Heerlijk om hier al dansend doorheen te gaan, me ermee te verbinden en me tegelijkertijd gedragen te voelen door de voorouder lijn, door de grootmoeders.

Ik voel me nog meer in verbinding met de aarde, de elementen, de Scheppingskracht, zowel mannelijk als vrouwelijk.

De bedding waar Sari voor zorgt geeft ruimte om in dit proces te gaan.
Vreugdevol, verbonden, compassievol en waar nodig begrenzend.

Zeker aan te bevelen!!!!”

Ingrid Bloemsma

“De workshop heeft mij een stap dichter bij mijn vrouwelijkheid gebracht en zeker de kracht die daar achter zit.

Ben nu heel bewust van mijn baarmoeder, kan daar goed in zakken. De dag start ik met goed te voelen en te aarden, dankbaar dat ik vrouw ben. De avond sluit ik af door te zakken in mijn baarmoeder en contact te maken met de grootmoeders om even de dag door te nemen.

Ik ben me bewuster van mijn lijf, bewust dat ik niet alleen ben, bewuster van de power, bewust van al het geven en zorgen wat ik deed en doe. Daarbij nu ook bewust dat ik kan en mag ontvangen.

Bewust dat ik in contact met baarmoeder, hart, aarde en kruin in verbinding sta. Je workshop heeft mij geholpen om meer balans te brengen in mijn vrouwelijke en mannelijke kant. Ik voel nu veel meer innerlijke rust.

Ik heb jou ervaren als een warme, betrokken, hartelijke mooie vrouw. Ik heb je enorme passie gevoeld voor hetgeen wat je doet. Ik voel dat je het elke vrouw gunt te weten wat jij weet.

Ik wil je enorm bedanken voor wat je mij hebt gebracht.”

Marian de Lange

“De workshop was een goede ervaring voor mij. Gaandeweg de eerste helft kwam ik in contact met een krachtige energie in mezelf die ik doorgaans niet zo leef, alhoewel ik wel het vermoeden/de hoop had dat ik die kracht bezit. Het dansen bracht me uit mijn hoofd, in mijn lijf en vond daar een ‘krachtbron’. Ik ben heel blij dit ervaren te hebben, want het sterkt mijn vertrouwen dat er mét die dimensie van het vrouw-zijn wel een weg te bewandelen is.

Ik heb jou ervaren als een hele prettige, rustige, wijze en respectvolle hedendaagse medicijnvrouw.”

reactie van een deelneemster

“Ook het contact met mijn krachtdier heeft me diep geraakt. Te voelen hoe soepel en krachtig elke stap, waarbij de schouderbladen en het hele lijf vloeiend bewegen. Relaxed en aanwezig.

De poema helpt me om een innerlijk opvlammende boosheid te transformeren in kracht.

Ik heb je als liefdevol aanwezig en puur ervaren. Als een gelijke en daardoor in contact. Heel fijn.

Deze workshops maken dat ik dieper in mijn lichaam zak, waar de boom in mezelf is verbonden met de aarde en de dans me in het moment brengt.”

Agnes, Focusbegeleider en Holistic Pulser, Thuis bij jezelf.

“Ik heb een duidelijke boodschap gekregen trouw te zijn aan mezelf, te luisteren naar het gevoel van binnen.
En ook gezien wat ‘ín mijn kracht komen’ inhoudt. Voorheen bestond het begrip van in mijn kracht komen veel meer uit mannelijke kracht.

Door jouw begeleiding kom ik veel dieper in mezelf, ik raak stukken aan waar ik anders niet gemakkelijk bij kom. Ik ervaar hierin zachtheid en kracht tegelijk.”

Hadewien

“In onze cultuur is er zo weinig ruimte en aandacht voor het wezenlijk vrouwelijke. Sari biedt zo’n veilige, warme omgeving om samen te onderzoeken, delen en ontdekken. Ik heb genoten van de intense en prachtige muziek.

Bij deze dans voelde ik vanaf het eerste moment een diepe verbondenheid met de andere vrouwen. De groep was qua levensfase heel divers: echt inspirerend. Veel tijd voor je eigen innerlijke reis. Er helemaal mogen zijn en bewegen zoals je bent.

Bedankt Sari voor je betrokkenheid, die tot ver buiten de dans reikt. Tijdens de dans weet je op hele subtiele manier aanwijzingen en aanmoediging te geven. Samen met de geweldige muziek, levert dat inzicht en transformerende momenten op.”

Marijke H.

“De dansochtenden kwamen voor mij op een goed moment. De week voor de eerste les is mijn moeder, toch nog eerder dan verwacht, overleden.
Tijdens het dansen ontstonden er beelden die mij geholpen hebben om het verdriet een plek te geven en afscheid te kunnen nemen. Beelden vanuit mijn eigen intuïtie hebben een sterke kracht heb ik gemerkt.
Voor mijn gevoel was het helend voor het rouwproces en kon ik bij de 3de ochtend al weer meer ruimte voelen voor mijn eigen stuk wat geleefd wil worden. Volgende stap.

Ik vind de opbouw van de ochtend erg prettig, eerst alleen dansen, en de begeleiding die jij doet vind ik erg goed.
Er ontstaat een openheid terwijl jij praat om een eigen invulling te geven aan wat er speelt en wat er gevoeld kan worden. En het samen dansen met een partner vind ik wel spannend maar zeker heel leerzaam van wat er dan allemaal gebeurd.
Samen met vrouwen dansen en zijn is ook fijn, een rustige energie.

Bertina

“Ik vond het een mooie ronde reis. Ik ben heel blij dat ik hem nog een keer ga maken, omdat ik me bewust ben geworden van de invloed die mijn cyclus nog steeds (ondanks mijn 61 jaar) op mijn stemming heeft.

Je biedt een heel veilige bedding om met elkaar te kunnen zakken in je eigen vrouwelijkheid.”

Marijke

Copyright © Dandelion by Pexeto