Spirit of Spring


In deze dans-ceremonie dansen we de ‘droomtijd’ binnen om kracht en moed te vragen en om ons te openen voor inspiratie, hulp en aanwijzingen voor de volgende stap in de manifestatie van onze dromen.

Sta je voor een keus en heb je moed nodig?

Ben je op zoek naar wat je wilt en heb je visie of inspiratie nodig?

Wil je weten wat de beste stap is voor jou op dit moment?

 

Tijdens de Lente Equinox zijn dag en nacht even lang en zijn het Mannelijk en Vrouwelijk Principe, Yang en Yin in evenwicht.

Dit geeft ons een mooie gelegenheid om ons met beiden polen te verbinden om onze hartsverlangens tot wasdom te brengen.

 

De wereld wordt een mooiere plek wanneer ieder van ons gehoor geeft aan zijn of haar hartsverlangens.

Ieder van ons draagt bij aan de realiteit zoals die zich op dit moment voordoet, omdat alles met elkaar verbonden is.

Waar wij van dromen behoort niet alleen onszelf toe. Ieder van ons maakt deel uit van het totale Weefsel van het Bestaan. Dus ook onze verlangens maken deel uit van het grote geheel dat constant in creatie is.

Wanneer je luistert naar het verlangen van je hart draag je bij aan het creëren van een mooiere leefbaardere wereld. Waar je hart van droomt komt niet voort uit gevoelens van angst en concurrentie of het idee van te kort en afgescheidenheid, maar uit de bron van alle creatie die in jou is.

 

Het Mannelijke Principe in het creatieproces

Om iets nieuws te creëren – dat waar je hart naar verlangt – is het nodig om ‘Het Niet Weten’ ofwel ‘Het Onbekende’ te omarmen. Je uitgangspunt is waar je nu bent, dat is wat je kent. Maar als je niet op pad gaat het onbekende in, zal er niets veranderen.

Het is een uitdaging om het onbekende binnen te gaan en uit je comfort zone te stappen. De keus om dit aan te gaan en te volharden is deel van het Mannelijk Principe en is verbonden met het vuur in ons.

De angst die omhoog komt wanneer je stappen zet en keuzes maakt die nieuw zijn, is nuttig en hoort bij het creatieproces. Angst die je omarmt verhoogt je alertheid, zodat je meer mogelijkheden gaat zien dan voorheen.

In deze dans – ceremonie kun je de Spirit van de Vuur vragen om moed, kracht en helderheid om die keuzes te maken die jou helpen verder te groeien en meer van jouw potentieel en jouw hartsverlangens te belichamen en te manifesteren. 

 

Het Vrouwelijke principe in het creatieproces

Deze Lente Equinox dans – ceremonie valt samen met Wereld Waterdag en met de Volle maan.

Water vormt een essentieel onderdeel van al het leven op Aarde. Onze relatie met water is daarom ook essentieel. ‘Spring’ betekent zowel Lente als Bron. Het is de tijd van het jaar en ook de plek waar het leven ontspringt.

Water is verbonden is met het Vrouwelijke Principe, met ontvankelijkheid, flexibiliteit en overgave. Water volgt de weg van de minste weerstand, de moeiteloze weg.

We zullen tijdens de dans – ceremonie contact maken met de Spirit van het Water en luisteren naar wat zij ons te vertellen heeft en hoe we ons dieper met onze vrouwelijke kant kunnen verbinden, zodat we ontvankelijk blijven voor onze intuïtieve kant en onze innerlijke leiding.

Zowel actie, focus en doorzettingsvermogen als ontspanning, genieten, ontvankelijkheid en intuïtie zijn van belang tijdens een creatie proces.

Wil jij je dromen op een evenwichtige manier kunnen manifesteren?

Wanneer de Volle maan ( op 21 maart ) net over haar hoogtepunt heen is, komen onze droom- en gevoelswereld samen met de creatieve impulsen tot manifesteren. Een perfect moment om duidelijkheid te krijgen over je eerstvolgende stap.

Deze dans – ceremonie zal je helpen om

keuzes te maken,

stappen te zetten,

en dit actieve aspect in evenwicht te brengen met ontspanning, ontvankelijkheid

en luisteren naar je innerlijke leiding.

 

Ja, ik geef me op voor Spirit of Spring

vrijdagavond 22 maart

van 19.30 tot 22.00 uur

19.30 : Start 

22.00 : Einde dans

Aan het eind is er ruimte om in de kring je ervaringen te delen

 

Locatie: Studio Tangible, Kekerdom (bij Nijmegen)

Met vroegboekkorting t/m 1 maart 2019

€ 22,-  ( i.p.v. € 25,- )

 

Tijdige registratie is noodzakelijk. Het aantal deelnemers is beperkt.

Ja, ik geef me op voor The Spirit of Spring

 


Copyright © Dandelion by Pexeto